Tuesday, 20 May 2014

..PESTA PANTUN BESTARI 2014..

Assalamualaikum dan selamat petang,.
Hari ni nk throwback sikit pasal Pesta Pantun Bestari yg berlangsung pada 8 hingga 11 April yg lepas,. Sebenarnye projek PPB ni mmg xde langsung dalam perancangan saya,. Mmg x terfikir pun nak join,. Tapi disebabkan pada satu hari tu kawan saya yg merupakan setiausaha PPB call saya dan minta saya untuk menjadi penolong pengarah bagi unit hadiah, maka saya pun pada waktu itu yg berada dalam keadaan mamai menerima tawaran tersebut,emm emm,. Pada mulanya mmg agak sukar untuk saya memegang jawatan tersebut sbb saya langsung xde pengalaman dalam projek PPB ni,. Jadi, saya tak tahu apa2 dan agak terkapak-kapai,. Beruntungnya saya sbb ada senior lepas yg membantu saya untuk membuat gerak kerja,. Seperti biasa, mne ada kerja yg senang, terpaksa la bertungkus lumus nk buat itu ini,. Seminggu sebelum event mmg dah rasa berdebar,. Disebabkan xde pengalaman, x sabar jugak la nk rasa mcm mne event tu berjalan,. Alhamdulillah, opening dan closing untuk PPB14 berjalan dengan lancar dan meriah,. Mmg semua tu satu pengalaman yg berharga,. Tambahan pula, semua peserta sgt peramah dan pandai berpantun,. Sebenarnye saya ni agak suka pada pantun,. Jadi, setiap kali mendengar peserta berpantun mmg akan rasa kagum sgt,. Kagum dengan kebolehan peserta mencipta pantun,. Sebenarnye sekarang ni agak rindu la jgak nk dgr diorang berpantun,. Rasa x sabar pulak nk jumpa dgn diorang pada sesi akan dtg,. Harap2 tahun depan PPB akan lebih gempak,. yyeeaahhhhhhhh!!