Friday, 3 May 2013

..DAKU BERBORIA..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera bloggers^^
Dah lama betul tak update blog ni,.
tak tau la kenapa busy sgt sejak dua menjak ni,.
Nak bukak blog sekejap pun xsempat,haih,.
So,ni tgh free time ni curi la masa sikit nak update blog pasal BORIA yang saya join pada 18 Mac yang lepas,ohoi lame betul baru saya nak update pasal ni,kisah dua bulan lepas ni,hehhe,.

Actually,pada mulanya tak pernah terniat pun nak join boria or something else,sebab saya freshie dekat UM,so tak tau sgt pasal aktiviti yang ada,. Saya join ni pun sbb ada senior boria(kak mun) yg rekomen, so ape lagi, just grab the opportunity la,haha,.Mula2 tu cuma saya sorang je junior perempuan yg join, junior lain pun cuma lelaki je,so agak sunyi la,xde member,huhu,. Tapi waktu perkampungan untuk latihan boria tu dah mula la tambah lagi sorang junior perempuan iaitu Hajar^^,. Da ade member ni seronok la sikit,. Memang seronok sgt sepanjang perkampungan tu,walaupun penat sbb berlatih dari pagi sampai malam tapi dengan adanya ahli boria yg gila2 tu semua membuatkan penat tu hilang,. Banyak sgt kenangan,tak dapat nak cerita semua,. Ada 1 hari kitorang hang out same2 pergi the curve pusing sana sini and last2 karaoke,haha,. Suara dorang sume sedap2, suara saya(ehem) ke laut,haha,.

18 Mac tu memang semua dah nervous sgt,.saya lagi la nervous sbb ni la first time nak naik pentas Dewan Tunku Canselor kat UM ni,.rasenye kalau xjoin bende2 macam ni memang waktu grad nanti je la baru dapat peluang nak naik pentas tu,.Persembahan malam tu giliran kami adalah yang keenam daripada tujuh kumpulan,. Dah tgk kumpulan yg lain semua buat persembahan mmg bertambah-tambah la gemuruh di hati ni,. Bila,tiba je giliran ktorang mmg naik atas pentas tu mmg semua dah naik hantu la berjoget beriya giler,mmg layan la,. Perasaan gemuruh tu semua dah hilang dah,. Malam tu mmg da buat persembahan yg mmg ktorang rase puas dan tak kisah pun dengan apa2 keputusan,. Kumpulan kami(wakil Kolej Kediaman Keempat) mendapat tempat ketiga dan kami rasa bersyukur sgt,. Walaupun kami bukan juara di mata juri tetapi kami juara di mata penonton,. Terima kasih pada yg hadir untuk menyaksikan persembahan kami, korang la penyumbang semangat kami terutama sekali awak^^,. Terima kasih juga kepada Encik Rahimi yg da bersusah payah melatih kami siang malam,.

Kat bawah ni ada video persembahan kami dan beberapa gambar kenangan :








ni link video,maaf sebab xbleh nak letak kat sini,tak tau la knpe,so korang kene tekan link ni dan tgk kat youtube,.


Selamat menonton,.
XOXO