Monday, 28 January 2013

..Kalendar 2013 Daripada Kak Shida..

Assalamualaikum,selamat petang kepada semua readers,.
Setelah sekian lama tak update blog,akhirnya hari ni baru la ade bende yg nak diceritakan,.
Almaklum la,baru je balik rumah untuk cuti sem,memang tak menyempat la nak update itu ini,.
Alhamdulillah,masa sampai je hometown,my cousin da selamat diijabkabulkan,walaupun tak sempat nak tgk tp sempat makan,muahaha,.
Seronok tgk mereka sudah berumahtangga,aq bila lg,eh2,lambat lagi,haha,tunggu abg kahwin dulu oke :D
Oke2,back to the real topic,.
Sampai je rumah kelmarin,aq terus belek2 surat yg ada kat rumah,kononnye macam ada surat cinta untuk aq,haha,.
Tanya mak abah "ada surat untuk org tak?" tp diorang buat xtau je -.-
Lepas tu bila da jumpa satu surat yg ada nme aq bru la abah nak cakap ada surat untuk aq,.
ehek ehek,xpe2,.
Ha dalam sampul surat tu ada la jeng jeng jeng.............................








Kalendar 2013 daripada Kak Shida,.


Akhirnya dapat jugak,.
Xtau la ble kalendar ni sampai kat rumah,heheh,tp yg penting da dapat,.
Thanx Kak Shida^^
Background tu karpet rumah kat kampung,haha,kredit ckt,.
Emm emm ptg2 mcm ni best kalau pekena cendol dgn pisang goreng,.
Oke la,nak pi mkn ptg ni,haha,.
Semoga berjumpa lagi di entry yg akan dtg,.
XOXO

Friday, 18 January 2013

..Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak..

Assalamualaikum,.
Salam seni suara kpd semua blogger,.
Giveaway lagi,.
kali ni special sikit sebab tuan punya giveaway sendiri yang jemput saya tuk join giveaway ni,.
Ha,ape lagi,jangan lepaskan peluang,.
Klik banner kat bawah ni,.









maaf la sebab saya tak cukup kreatif dan tak cukup senget,.
ni je yang mampu saya sediakan,.


mengail ikan di sawah padi,
hari ini makan ikan keli,
jika kawan-kawan menerjah ke sini,
marilah sama-sama join giveaway ini.



haha,pantun empat kerat ni je yang terlintas dalam kepala ni,.
saya sediakan khas untuk semua blogger yang terjah entry ni,haha,.



oke,kat bawah ni semua senarai sponsor,.
memang ramai sangat,.
so,x rugi kalau join ^^


 JiwarOsak 

  mGosip
  Cuba Teka 
 
dan semua peserta akan menerima brooch tajaanBelalang Hijau Perisik
 
 
 
 
saya nak tag awak :

..Happy Blogging Giveaway !!!..

Assalamualaikum,.
Selamat sejahtera,.
kita berjumpa lagi ^^
hari ni sy nak join satu giveaway ni,.
Giveaway ni agak menarik perhatian sy sbb hadiah dy awesome,.*thumbs up*
bagi sesiapa yg rase nak join jgak tu klik la banner yg comel kt bawah ni,.
mari beramai-ramai meriahkan giveaway ni ^^






disebabkn nama giveaway ni 'Happy Blogging',so marilah kte blogging dengan gembiranya ^^
semoga semua yg join giveaway ni berjaya ya,.:)
XOXO

Sunday, 6 January 2013

..Giveaway dari Kak Shida ^^..

Assalamualaikum,salam sejahtera,daripada diriku iaitu blogger yg over kepada readers semua yg ku sayang ^^
Hari ini saya sangat berbahagia (tapi xde la bahagia sgt sbb tgh final exam,huhu) kerana telah mendapat khabar bahawa blog saya tersenarai dalam random list Kak Shida dan bakal mendapat kalendar 2013 ekslusif dibuat sendiri oleh Kak Shida,.
Wah,seronoknye :D
ni kali kedua la saya dpt something dari giveaway yg sy pernah join,.
mmg seronok sgt2,.
same la mcm dulu,bukan main meloncat lagi bila tengok link blog saya tersenarai,wah wah,dah macam ape je,.
terima kasih la kepada Kak Shida yg berbaik hati memberi kami hadiah sempena ulangtahunnya yg ke 26,.
patutnya kami yg bagi hadiah pada Kak Shida,tapi ni terbalik pulak,ktorg yg dapat hadiah,.
mmg baik betul la Kak Shida ni,semoga dimurahkan rezeki ^^
ha,ni excited sgt ni sampai nak tunjuk bukti,ni ha tengok la kat bawah ni :



wah2,no 13 tu,.blog yg bertuah ^^,.Alhamdulillah,.





sekarang ni dah tak sabar nak tunggu kalendar tu sampai rumah,hewhew,.
Terima kasih Kak Shida :D
oke la,sampai di sini sahaja,.semoga berjumpa lagi di entry yg seterusnya,.
XOXO