Friday, 28 December 2012

..Student Sciences Computer Yang Over..

Assalamualaikum bloggers,.
Salam sejahtera,.
hari ni sy nk cerita ckt pasal minggu lepas yg merupakan hari terakhir untuk lecture kami bagi sem 1 ni,ha,.
bunyi macam seronok je kan,.
sedar x sedar sy da nk habis sem 1 da dkt UM ni,da 4 bulan da jd warga UM,rase mcm sekejap je,.
mmg sekejap je pn,haha,.
masa hari last lecture tu,ktorg beramai-ramai (xde la ramai mne pn,x smpai 1 lecture pn) pergi lepak dan lunch same2,kononnye lpas ni mcm da x jumpa la,padahal sem depan jumpa muka tu la jgak,haha,.lpas mkn tu,ade la salah seorang drpd kami cadangkan tuk bergambar,ktorg semua pn excited la,almaklum la,fotogedik,hahahaha,.ktorg pn berjalan la ramai2 tuk cari tempat bergambar yg strategik,.da jumpa tempat tu ktorg pn terus la bergambar mcm ape je,gaya mcm da graduate je,ala-ala pakai jubah dengan bangganya,haha padahal baru tahun pertama,.memang over btol la students Sc Comp ni,haha,.
ha,tengok la ktorg posing kt bawah ni :
.
.
.
.
.

amboi2,posing sakan na,ni kat tepi jalan raya ni,haha,.semua org yg lalu kt situ pandang pelik je,tp ade jugak sempat buat peace sambil bawak moto lalu depan ktorg,haha ish3,.



 

seorang jejaka tetibe ade,haha,.aizat sporting la join ktorg,salute,.eh2,tp aizat tgk mane tu,haha x ready la tu,.



 

ape aizat tu,bajet seksi la tu buat mcm tu,haha,.and me,semangat giler,salute,hahahaa,.



 

ha,perasan x dalam gambar ni sy sorg je yg x pakai baju kurung,haha spoil giler,.tp xpe la,boleh menonjol ckt,haha,.mmg nak menonjol pn,tgk la tu,bergambar pn duduk depan skali,haha,kena marah dengan diorg sbb over sgt,.well,this is me,nyahaha,.ktorg bergambar kt sini pn sebab ade tulis 2012 tu,tahun depan mesti da tukar jadi 2013 kn,ha rugi la kalau x posing kt situ,.





sebenarnye ade banyak lagi gambar tapi ni je la yg mampu letak kt sini,kalau letak semua kang termuntah plak korg tgk kn,haha,.
ni je la yg sy nak share hari ni,.
semoga korg pn menjadi over mcm ktorg,haha,.
sekian,.^^
XOXO

Wednesday, 26 December 2012

..Menang Simple Giveaway by NFH..

Assalamualaikum readers :)
ha,tgk tajuk pn da terang lagi bersuluh kn,lg silau pn ade ha,haha,.
Alhamdulillah,menang GA yg dibuat oleh Kak Huda,weehuu,.
Yahoooooooooooo!!!!!
nk menjerit sebenarnye tp x terkeluar suara,tp mase cek senarai pemenang mmg dada ni da berdebar-debar sgt,hhaha mcm da tau je ade surprise,cewah haha,.
ble nmpk je link blog ni tersenarai sebagai pemenang and dapat bloglist dlm blog Hanim,mmg da melompat la terus,haha teruja baq hang,.
mmg seronok sgt2 la,.
da la GA Kak Huda ni yg 1st yg sy join,lpas tu trus mng plak tu,mmg hadiah terbaik la untuk penghujung tahun 2012 ni,.
weehuu,weehuu,.
hahahahahaha (seronok mcm ape je,senyum smpai telinga)
Thanks Kak Huda,.^^
Thanks Hanim,.^^
Harap2 dpt join lg GA yg awesome mcm ni,.
Ha,bercakap saje mesti korg x percaya yg sy mng kn,.
ni ha tgk la bukti kt bwh ni ha,.



ha tgk tu,ade kt bawah skali,ni da kira rezeki la ni dpt last2,haha,.




ni pulak bukti yg blog sy da ade dlm bloglist Hanim ^^




wah2,x brenti senyum lg ni,.
haha oke2 dah,.
nk abis cerita dah,.
kepada semua pemenang Simple Giveaway by NFH,tahniah ye,.
XOXO

Monday, 24 December 2012

..Wak Gelas 1st Giveaway : Secondhand Ipod..



wah2,.
giveaway dpt Ipod,.
terbeliak mata ckt,.
walaupun secondhand tp gempak giler,.
kalau dpt ni mesti mp3 sy ade kawan ^^,.
nk la nk la,.
Wak,sy nk Ipod ni tau,hee,.

..Berakhirnya Konsert AFC7 di UM..

Assalamualaikum,selamat sejahtera,salam hari isnin dan salam seni suara,.
Di pagi hari isnin (study week) ni,terasa nk update pasal AFC7 yg pernah sy ceritakan di entry yg lepas,.
Maaf la sbb x update pasal AFC7 ni every week,da habis bru la nk update,heheh,almaklum la da busy sgt,.
ni pn busy jgak tp saje je nk memalaskan diri n update blog ni,.
Oke,back tu AFC7,konsert selama 5 minggu da habis n pemenangnye ialah nugs yg mendapat anugerah vokal terbaik n seterusnya merangkul gelaran juara pada malam 12.12.2012,.
seronoknya dy dpt gelaran juara pada tarikh yg awesome tu,mmg jd kenangan paling manis dlm idop dy la kn,.



I'm the winner,.



amboi2 cik abg,over di situ,.
haha,ni la juara AFC7 kami,.


peranan sy dlm konsert AFC7 ni sebagai penjaga kaunter misscall,.kaunter misscall ? untuk ape ? mesti korg tertanya-tanya kn,.
ha,ktorg guna sistem misscall sebagai medium untuk mengundi,cewah,heheh,.
ha,ni la antara ajk kaunter misscall yg sporting n over,haha,.



mmg tiap minggu hanya gamba ajk kaunter misscall je yg menyemak kt group fb ktorg,haha,.



ketua kaunter misscall (di tengah) yg cool n sentiasa menyayangi kami,wah hehee ^^



Emm :') rindu sgt semua moment tu,.
mmg pengalaman yg x boleh lupa la,.
harap2 AFC8 pada tahun akan dtg akan lebih gempak,.
Go go AFC,.
"Aspirasi Pentas Diva"
XOXO ^^

Sunday, 23 December 2012

..Contest Sweet Smile by Yaya & Dija..


Assalamualaikum,.
Hye semua,.
Hari ni sy join contest pulak,.
unik ckt contest kali ni sbb korg hanya perlu tampalkan gmba korg kt entry ni,.
gmba yg kne tampal tu bkn sembarangan gamba tau,tp gmba korg dgn senyuman yg korg rase paling manis la,ha,haha,.





ni banner penganjur ^^





gmba ni diambil mse ktorg (me n my cousin) hang out hari sabtu haritu,.xtau la ni senyum manis ke x,tp mcm senyum kembung pipi pn ade,haha,.


oke2,.
sy tag my cousin ^^
XOXO

Thursday, 20 December 2012

..Mini End Year Giveaway..

Hye hye hye,.
join giveaway lg,.
wah2,semakin ligat ni,haha,.
end year ni makin bnyk plak giveaway,.
ni ha,tgk la banner yg cute ni,.


 

ha,comel kn banner ni,click banner ni kalau korg nk join jgak :)


hadiah2 semua awesome,.
 join jgn x join :)

saya nk tag kamu :

weehuu,.
have a nice day,.
XOXO

Wednesday, 19 December 2012

..Huda Syafiqah's 1st Giveaway..

Assalamualaikum dan salam seni suara semua bloggers,.
Hari ni saya join giveaway lagi,wah2,.
Banner dy comel sgt,awwwhhh,.
Bear tu lg comel,teehee,.


kalau korg nk join,click banner comel kt atas ni tau ^^


saya dah like n follow semua sponsor tau,.
hadiah best sgt,.
kawan2 jgn lupa join ye,.:D


kawan2,saya tag awak tau :

much much love <3
XOXO :*

Tuesday, 18 December 2012

..26th Birthday Giveaway by ShidaR..

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,.
Hye hye,hari ni saya update lagi,.
Tengah belek-belek blog ni tadi tiba2 ternampak post pasal giveaway ni,.
Ha,saya da makin rajin join giveaway ni,heheh,.
Saya join giveaway ni sbb birthday saya pn bulan 1,ngehehehe,.
So,Happy Birthday Kak Shida <3
Klau xdpt hadiah tu pn xpe,tp klau dpt sambut birthday same2 mesti best,ngehehe,.



 kalau korang pn nk join giveaway ni,click banner kt atas ni tau :)


oke,daa,.
lots of love <3
XOXO
 

Sunday, 16 December 2012

..SIMPLE GIVEAWAY BY NFH..

Assalamualaikum,.
Apa khabar semua,.
Hari ni entry saya tentang simple giveaway by NFH,.
ni first time ni join giveaway,.
rase nervous ni,cewah,hehe,.
awak beruntung la NFH sbb buat hati sy terbuka tuk join giveaway,.
harap2 dpt la,huhu,.


  
sila tekan banner ni untuk ke blog penganjur :)


ni semua senarai hadiah,.


Hadiah Top - Refferal 
1x Shawl Tg Shikin
1x Casing Phone by Nurul Izzati
1x Header + Bloglist + Review Blog by NFH
1x 1Year Membership at MBH by Mira Hussin
1x Lotion Body G & H + Top - up RM5 by Ariffah
Hadiah untuk Entry Menarik
1x Topup RM 5 by Nur Ariffah
2x Vector by Aina
1x Header+ Bloglist + Review Blog by NFH
1x Free Banner by Nabilla Medan
1x Promote Blog at Cik Fie's Fanpage by Cik Fie
 Doodle
2x doodle from Azzahsaid
2x doodle (girl) from Tg Shikin
Top - up RM3
3x Top - up RM3 by Nasriz Faridsza
Top - up RM 5
3x Top - up RM 5 by Fatihah 
1x Top - up RM 5 by MissValentine
1x Top - up RM 5 by Faaiza Sharif
2x Top - up RM 5 by Kyle Kesha
Keychain
5x keychain from Azzianti
Bookmark and Pocket Calender
5x Bookmark by Cik Rongoks
5x Pocket Calender by Cik Rongoks

Bloglist at Hanim's Blog
5x Bloglist by Hanim
Review Blog
3x Review Blog by Saadah
5x Review Blog by Yana Aina


weehuu banyaknye hadiah,.
jom la join skali,.:D 
rugi kalau x join tau,.
tarikh tutup 31 Disember 2012 (jam 10 malam),.