Sunday, 24 March 2013

..My Birthday..

Assalamualaikum, selamat petang readers^^
Setelah berbulan-bulan lamanye baru hari ni saya nak post entry My Birthday ni,.
Memang xsesuai sgt entry ni di-publish sekarang sbb birthday saya da lama lepas,hukhuk,.
Tapi saya nak publish jugak sbb nak hargai mereka2 yg dah sambut birthday sy n bagi hadiah pada sy,.
Walaupun birthday tahun ni disambut dgn sederhana pada jatuhnya tarikh tersebut(ayat terbelit), tetapi pada hari esok dan seterusnye birthday sy disambut dgn meriah oleh family^^
Tahun ni sgt seronok sbb dpt sambut birthday dgn kawan2 baru, ada jugak senior yg birthday sama dgn sy, so overall mmg pengalaman yg sgt bermakna la,.
Kawan2 pn ada buat surprise, ada jugak yg bg surprise 2 kali(org yg sama), dan macam2 lagi,.
Da xtau nak cerita apa lg,entry ni pn macam kekok sikit sbb da lme xbuat entry disebabkan kesibukan terlampau,huhu,.
Oke2,kat bawah ni ada la sedikit kenangan sepanjang birthday sy tahun ni, maaf kpd sesiapa jika ada yg hadiahnya x dilekatkan dlm entry ni, mungkin sy terlepas pandang, ni yg dapat sy tunjukkan :


 hadiah drpd classmates,.ni surprise drpd mereka^^


ini kad n hadiah drpd En. Amirul Aizat,.kreatif sungguh,haha,.ske sgt hadiah ni,thanx ya,.really appreciate it^^


ni kek drpd ehem(dirahsiakan, maaf ye, hiks)


ni kad drpd Anis Hijrah,.tomey2 sgt kad ni^^






Maaf sbb ayat dlm entry ni agak serabut sama seperti serabutnye kepala sy ni,huhu,.
jumpa lagi di entry seterusnye,.
XOXO