Sunday, 29 September 2013

..DINNER KOLEJ KEDIAMAN KEEMPAT UM..

Assalamualaikum, selamat petang, selamat berhujung minggu,.
dah lame btol x ziarah blog ni, bersawang berhabuk beranai-anai segala ada ha,.
hari ni pn saje je curi masa nak menaip sbb dah lame sgt blog ni terbiar,.
cerita yg nak dikongsikan pn dah lapuk da,pasal dinner kolej mase bulan 4,.
ha,dah nak habis taon baru la nak cerita,advance sgt,.

ok ok,nak start cerita dah,dinner kolej 4 ni advance sikit sbb ktorg ade 2 fasa,.
die pnye excited tu mcm hape je sbb sblum ni mne la ade dinner2 ni kat sekolah kan,.
plus kite kne pakai ikut tema kan,lagi la excited,.
fasa 1 tu tema die "Back to school" ha,mengimbau sgt,.
kne pakai baju sekolah tu mmg terasa balik la sifat keanak-anakkan kite,.
seronok sgt,.
moh kte flashback :








ok,dah sudah flashback fasa 1,.
kite pg fasa 2 plak,.
fasa 2 ni kite rase matang sikit sbb tema die "Starry night on memory lane",.
ha,so kne la pakai baju elegan tema merah hitam putih,.
ala retis gitu,.
dinner fasa 2 ni mmg terasa sgt kelainannye, macam2 persembahan ada, decoration dekat hotel pn cantik sgt, mmg mencipta memori la,.
time ni xboleh nk giler2 sgt sbb kne cover2 ayu sikit,da pakai lawa2 kan ha,.
ok moh flashback balik :











tudia kisah dinner kolej 4,.
best kan kan ?
tak sabar nak tunggu dinner taon depan pulak,.
harap2 semuanya berjalan lancar and best,.
sekian saje cerita dinner kite untuk hari ini,.
semoga berjumpa lagi,.