Wednesday, 26 September 2012

..I'M PROUD TO BE A STUDENT OF UNIVERSITI MALAYA..



Pertama sekali,alhamdulillah rasa bersyukur sgt kerana dlm beribu-ribu pelajar sy terpilih menjadi pelajar UM,.
Walaupun pd mulanya mmg UM ni bkn 1st choice,tp ternyata takdir Allah ni mmg yg terbaik tuk sy dan sy x menolak,.
Hari 1st daftar mmg nervous sgt,xtau la npe mengade sgt nk nervous bagai,padahal daftar je,.tp yg best nye mse daftar tu mak,abah,akak,abg Aa n family,abg ejai, dan acik pidah n family sume ade,haha mcm bwk sekampung pg daftar,.mmg penuh la bilik ble dorg sume ikut anta barang,tp mmg happening sgt,.untung la mse  dorg balik tu da nk pkul 12 n lpas tu kne gather kat dewan trus,so xde la rase sunyi sgt mse kne tggal tu,.Dari situ bermula la Minggu Haluansiswa 2012/2013,.



Overall MHS mmg awesome,.serius mmg xkn lpe,gempak habis,.
Aktiviti MHS  tu lbey kurang mcm orientasi je la,tp yg lainnye ade cheer n nyanyi2 bagai,haha mmg best,.Dsebabkn MHS ni lbey kurang je mcm orientasi so malas la nk cite lbey2,.
Yg plg best mse MHS ni ble semua kolej berkumpul kat dlm Dewan Tunku Canselor,mmg ramai sgt,bayangkn around 3 ribu student berkumpul n kitorang berlawan cheers antara kolej,.Ble setiap kolej da start cheer mmg bergegar la DTC tu smpai MC bagi warning sbb takut DTC tu roboh,bangunan bersejarah la katekn,kalau la DTC tu roboh,mau 1 Malaysia gempar,haha,.
Kolej kitorang pkai t-shirt pink,auww mmg sweet,.